Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

AZALEA S KONCERTOM V NAJSTNIŠKA LETA

V petek, 24. 11. 2017, se je v Prelesju pri Šentrupertu odvijalo praznovanje desetletnice ansambla Azalea. Meta, Luka, Alen in Gregor so stopili na novo pot proti enajstici. Ob tej priložnosti so izdali novo zgoščenko z naslovom Greva na pot, premierno predstavili videospot za istoimensko skladbo, predvsem pa svoje goste očarali s preprostim, a romantičnim koncertom.

azalea koncert6

Želeli so si, da bo to njihov večer in njihov koncert, zato so gostom večera prepustili le dve pesmi v njihove vajeti, sicer so bili ves čas na odru in tudi samo vodenje prevzeli sami. Gostje večera so bili Marko Pezdirc, Veseli Dolenjci, Savinjski kvintet, bivši člani Azalee in Luka Žitnik. Na koncertu so prvič izvedli tudi novo skladbo, za katero naslova še ne izdajo. Pravo presenečenje, za katero niso vedeli je bila torta Alenovega očeta in pa podarjeno snemanje videospota s strani Metine mame. Azalea se zahvaljuje vsem sponzorjem, vsem, ki so kakorkoli pomagali pri koncertu, vsem obiskovalcem in upa, da nobenemu ni žal, da je dobri dve urici v petek delil z njimi. Koncert so nadaljevali s pravim žurom, kot se spodobi, do jutranjih ur. Sami pravijo, da je dogodek ansambel med seboj le še bolj povezal ter da so nanj izredno ponosni. Pravijo, da gredo veselo in pogumno naprej. Zakaj? Zaradi pesmi.

azalea koncert

azalea koncert1

azalea koncert2

azalea koncert3

azalea koncert4

azalea koncert5

 

Ansamblu Azalea pa čestitamo tu mi iz uredništva radia Narodnjak in jim želimo še naprej tako uspešno ustvarjanje in delovanje na glasbenem področju.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved