Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

FANTJE S PRAPROTNA z novo skladbo

Čeprav sta legendarno skupino Fantov s Praprotna pred časom žal za vedno zapustila Franci Rebernik in Tone Štritof, sta se ustanovna člana Andrej Bergant in Janez Dolenc odločila nadaljevati skupno glasbeno pot.

fantje s praprotna novi foto mm e1480334251531

Zato sta v svojo družbo povabila dva nova obraza, in sicer Mateja Mastnaka, ki se je skupini pridružil pred kratkim in Igorja Podpečana, ki je Fantom s Praprotna že pred tem pomagal s petjem in spremljavo na harmoniki.

Tako zdaj Fantje z novima članoma uspešno delujejo naprej. Še vedno pridno nastopajo na TV oddajah, koncertih in vrsti drugih prireditev. Skladba, ki vam jo pošiljamo pa je povsem nova in je del materiala za novo zgoščenko, ki jo Fantje pripravljajo.

Na posnetkih Fantje s Praprotna prepevajo ob spremljavi tria, ki ga sestavljajo Igor Podpečan (harmonika), Martin Frece (bas) in Mike Orešar (kitara). Posnetek je ustvarjen samo z uporabo mikrofonov, brez ojačevalcev za strunske inštrumente – kot so snemali v 50-tih, 60-tih letih.

Predstavljamo vam novo skladbo 'OJ, SPOMINI' , glasba in aranžma: Igor Podpečan, besedilo: Matej Kocjančič, ki jo izvajajo: FANTJE S PRAPROTNA.

Jurka Fischer

Vodja projektov

Tel.: +38631 677 000

Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zlati zvoki d.o.o.

Rudarska c. 2 a, 1412 Kisovec

Save

Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved