Nova skladba dveh najpopularnejših dolenjskih ansamblov

Nova skladba dveh najpopularnejših dolenjskih ansamblov - VSAKA PUNCA RADA IMA. Ansambla Nemir in Novi spomini predstavljata novo skladbo in videospot, ki je nastal pod okriljem Video produkcije Narodnjak. Polka "Vsaka punca rada ima" je nastala kot plod dela že preverjenega avtorskega dueta Marjana Turka, ki se je podpisal pod melodijo in aranžma, ter Mateja Kocjančiča, avtorja besedila.

nemir novi spomini

Snemanje videospota je potekalo v vasi Blato pri Trebnjem in pri tamkajšnjem toplarju Florijan in ribniku Blato. Na snemanju, ki je potekalo več kot 12 ur, se je zvrstilo predvsem veliko deklet, ki so polepšale zgodbo, zvečer pa smo za potrebe snemanja pripravili pravo veselico, kjer je bilo skoraj 100 statistov. Osrednjo vlogo je odigrala Manca Pirc, aktualna zmagovalka izbora Narodnjakovo dekle.

Končni izdelek, v katerem se prepletata ljubezenska zgodba in "služba" muzikanta, si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Izvajalec: NOVI SPOMINI in Ans. NEMIR

Naslov:  VSAKA PUNCA RADA IMA

Avtor glasbe: Marjan Turk

Avtor besedila: Matej Kocjančič

Avtor aranžmaja: Marjan Turk

Založba VOX

VOX NOVA, d. o. o.

Oblakova ulica 30

SI - 3000 Celje

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 864 271

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si