NOVO! DOMEN KUMER - K VRAGU PAMET!

Glasbeno sceno bo znova previhtrel glasbenik Domen Kumer, ki je več kot desetletje krojil sam vrh slovenske glasbene scene in zagotovo veljal za enega boljših moških vokalistov. Nizal je številne uspešnice, nagrade in si v letih svojega ustvarjanja nabral velik krog oboževalcev, ki so ga spremljali po njegovih nastopih.

domen kumer

Slednje je dokazal tudi v razprodani dvorani Tabor v Mariboru, kjer je imel enega zadnjih večjih koncertov preden se je umaknil in posvetil drugim vodam, a očitno je bila glasba veliko bolj zasidrana v njegovem srcu.

Domen tako predstavlja novo pesem K VRAGU PAMET, ki je nastala v sodelovanju s tandemom Lendero - Hercog in Mirno Reynolds. Energična pesem bo poskrbela, da se bodo na njene ritme zavrtele različne generacije.

“Pesem s svojimi ritmi zagotovo prežene slabe trenutke in temne deževne dni, ki prihajajo v času jeseni. Govori o priljubljeni ljubezni, s katero se srečujemo iz dneva v dan in zagotovo se bo vsak izmed nas našel v delu njene vsebine,” je povedal Domen, ki se s pesmijo vrača v velikem slogu. “Ni skrivnost, da je ljubezen tudi pri meni še kako živa in to govorim skozi glasbo. Tako v pesmi, kot v življenju. Tokrat začenjam novo zgodbo z odlično ekipo, zrelejši in z mnogokatero izkušnjo več.”

Avorji: Domen Kumer, Miha Hercog, Saška Lendero, Mirna Reynolds

P.R. Kontakt: +386 (0)51 602 852 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

DKC Management
Drugačni - Kreativni - Celoviti

dkc management

Info: +386/31-702-878
Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
www.dkc-management.com

Save

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save