NOVO!!! VIDEOSPOT: NEJC KASTELIC - VSE JE MOGOČE

Nejc Kastelic vam to poletje predstavlja novi videospot za skladbo Vse je mogoče. Ker je pesem energična in pozitivno naravnana, je posledično tudi videospot zelo razigran ter začinjen z zabavnimi vložki. V njem poleg Nejca nastopa tudi njegov harmonikarski orkester ter mlajši otroški zborček. 

nejc kastelic

Sicer je bilo snemanje zelo zabavno in sproščeno vendar pa se je zgodil tudi manjši konflikt, kajti med snemanjem prizora s traktorjem so naleteli na jeznega kmečkega gospodična, ki je Nejca hotel hitro in na grob način spoditi. Seveda je bil vse skupaj le zabavni prizor, ki ga je odlično odigral Nejčev prijatelj Tilen Zakrajšek, ki je sicer tudi bobnar Brendijevih barab, s katerimi še vedno nastopa tudi Nejc.

Skladba Vse je mogoče opisuje lepote naše prelepe deželice, zato je tudi snemanje videospota potekalo na različnih lokacijah po Sloveniji.
S svojim orkestrom ter z najmlajšimi se je Nejc odpravil na Jezersko. Z malo starejšimi so skočili do slovenske obale, tisti najstarejši pa so se skrili v vinsko klet.
Zabavne prizore pa je Nejc posnel kar na sosedovem travniku v domačem kraju Bizovik pri Ljubljani, kjer so mu odstopili tudi traktor na katerem je ''kmetič'' Tilen zganjal svoje nadvse zabavne vragolije.

VSE JE MOGOČE
Glasba: Nejc Kastelic
Besedilo: Vili Bertok
Scenarij: Nejc Kastelic
Kamera, montaža: Blaž Bricelj

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save