MiNi BiKiNi (Mark Tivadar-Videospot)

V imenu Marka Tivadarja vam sporočamo, da smo se končno dočakali novega poletnega videospota z naslovom MiNi BiKiNi. Snemanje je bilo zelo naporno z veliko ekipo, v glavnem zanimivo in uspešno. Potekalo je v več različnih lokacijah. Tudi vreme nam je v časih nagajalo.

mark tivadar

Tale dogodivščina se je zgodila lansko leto 28.8.2017. Začelo se je že ob 3.00 uri zjutraj, ko nas je avtobus pobral in nas je odpeljal v Portorož. Da ne bom predolg, se prepričajte sami ob gledanju videospota MiNi BiKiNi.
Besedilo je napisal Mark Tivadar, za melodijo in aranžma pa je poskrbel Dejan Borovič. Videospot za skladbo Mini bikini je delo snemalca Denisa Horvata (ND Videostudio), delo režiserja pa Marka Tivadarja in Dejana Boroviča.

V videospotu nastopajo: Schlager Band (Mark Tivadar, Bojan Tivadar, Stanko Tivadar, Klaudij Ficko, Marijan Horvat, Domen Trobiš); Ansambel Polanski Zvoki (Tomaž Žižek, Ervin Hozjan, Jožef Halas, Jure Lešnik, Robert Prša); Plesna šola Urška (Nina Fras, Tara Ficko, Brina Godec, Viktorija Hartman Adjei, Ana Maučec, Nuša Jud, Monika Filipič, Gloria Makovec); Plesna šola Zeko (Ana Stajnko, Ina Šinkec, Kim Žedtin, Tiara Ošlaj); Damjan Murko, Marjan Gregoran, Irena Gregoran, Melanie Tivadar, Sabina Tivadar, Mitja Cvetko, Eliza Rajšp, Filip Matko Ficko, Darko Šadl Pintarič, Bojan Pušenjak, Vito Pušenjak, Štajerski Brendi (Renato Leber); Alojz Cafuta, Darija Bokan, Tadej Pongračič, Nastja Gregurič, Loraine Carlile, Andi Sapač, Aleksandra Sapač, Bianca Sapač, Slavko Varga, Marija Varga in se jim iskreno zahvaljujem.

 

Telefonska: 041 987 744
Spletna stran: mark-tivadar.si
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save