Narodnjak sporoča!!!

Gregor Ravnik in Klapa Semikanta z novo pesmijo

Klapa Semikantá je leto začela s prvo avtorskim projektom, zdaj pa predstavlja novo pesem. Posneli so jo z enim najbolj talentiranih pevcev mlajše generacije, Gregorjem Ravnikom, ki je s člani klape prvič zapel ob njihovi peti obletnici delovanja.

klapa semikanta

 

Tam jih je slišal prekaljeni obalni glasbenik in avtor številnih uspešnic Marino Legovič in hitro je prišlo do ideje o glasbenem sodelovanju.

 Novi projekt ima pomenljiv naslov To ni pesem. To je romantična ljubezenska balada, v kateri se prepletata čutni tenor in melodična vokalna spremljava. Besedilo je napisal Leon Oblak, aranžma za pevce pa Davorin Lovrečič. Skladbo je posnel Jan Baruca, s katerim oboji sodelujejo že nekaj časa.

Sicer pa tako fante iz klape kot Gregorja v prihodnjih mesecih čakajo veliki projekti. Oboji se bodo namreč udeležili dveh največjih glasbenih festivalov pri nas: Klapa Semikantá bo prvič nastopila na Melodijah morja in sonca, kjer se bo predstavila z novo avtorsko skladbo, Gregor pa bo ob koncu poletja prvič nastopil na Slovenski popevki.

Klapa Semikantá

https://www.facebook.com/semikanta/

Kontakt: Erik Prašnikar (gsm: 041 770 739) , Gregor Ravnik (gsm: 041 894 006)

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)


Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save