Skupina Primavera predstavlja zadnjo novost iz idanega cd-ja "Nazaj"

Z velikim ponosom vam predstavljamo skladbo Nazaj, kot zadnji košček mozaika, iz našega prvega že izdanega cd-ja Znane vibracije. Ta skladba ni bila še medijsko izpostavljena, nam je zaupal vodja skupine Primavera, Matevž.

primavera slika 66

Primavera ustvarjamo naprej, saj se že konec meseca odpravljamo v studio na snemanje nove skladbe MOJA LIZA, katera bo predstavljena v pomladnih dneh.

Novogoriška pop zasedba Primavera, ki deluje že polnih šest let, stavi predvsem na kvaliteten, melodičen pop rock. Z veliko dobrimi nastopi, trdim delom in lastnimi skladbami,so fantje dokazali, da so iz pravega testa.

Na enem izmed skupnih nastopov so med drugim srečali Dareta Kauriča, člana zasedbe Kingston. Beseda je dala besedo in kmalu jim je Dare v poslušanje poslal osnutek skladbe Najboljša stvar. Člani skupine so bili nad idejo navdušeni in se odpravili v studio York, kjer je skladba Najboljša stvar začela dobivati končno podobo. Kot zanimivost naj omenimo, da so vsi intrumenti posneti v živo, kar je v domači pop produkciji prej redkost kot pravilo.

Nad snemanjem je bdel legenda primorskega pop rocka Jadran Ogrin, končni miks so zaupali odličnemu Garbu Radojeviču, za piko na i pa je poskrbel Martin Žvelc, ki je prispeval mastering.

Seveda brez videa v teh časih ne gre, zato so fantje to delo zaupali Janiju in Juretu Klavori iz Twistedchick production. Lokacija snemanja je bila kar njihova rodna Nova Gorica, glavno vlogo pa je prevzela Katarina Odar, znana manekenka, sicer pa sestra kitarista Primavere.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save