Dejan Stojanov je po nekaj mesecih že presenetil

"Najin roman" priljubljenega zobozdravnika. V novi avtorski ekipi sta poleg Dejana sodelovala še odličen glasbenik Janez Repnik in Igor Pirkovič, ki je prispeval besedilo. Pesem z naslovom "Najin roman" je čustveno Dejanu Stojanovu pisana na kožo.

dejan stojanov 218

 

V pesmi poje, da skupaj z najdražjo pišeta roman, ki se zdi brezčasen in brez konca in zadnje strani. Izpovedana ljubezen na Dejanov način, ki je besedilo in izgovorjavo največ vadil v avtu, kar na poti v zobozdravstveno ordinacijo, kjer dela kot zobozdravnik. Dejan, ki prihaja iz makedonskega Velesa, je Slovenijo sprejel za drugo domovino. "Domovina je tam, kjer je doma glasba", pravi in Slovenija je kar prava za to. Še toliko bolj, ker so doma po novem družina. Mala deklica mu poleg glasbe predstavlja največje veselje.

DEJAN STOJANOV: je rojen v Velesu v Makedoniji. Po poklicu je doktor stomatologije, vendar predan tudi glasbi. Po študiju je dve leti služboval v Ameriki, zdaj pa že šest let živi v Sloveniji, kjer si je ustvaril dom. Je kitarist in pevec ter piše tudi avtorske pesmi. Je član Klape Galeb, nastopa solistično in z raznimi skupinami. Nastopil je na pomembnih festivalih v Makedoniji in prejel tudi več nagrad. Njegov glas je čudovito liričen in seže do srca.

 dejan stojanov 2018

NAJIN ROMAN

vokal: Dejan Stojanov
instrumenti: Janez Repnik
aranžer: Damir Imeri,Janez Repnik
avtor glasbe: Grigor Koprov
besedilo: izvirno Ognen Nedelkovski, slovensko Igor Pirkovič
posneto v studiu v Mengšu - Januar 2018.

 

http://dejanstojanov.com/ljubljena-sodelovanje-s-tanjo-zajc-zupan/

http://www.evrovizija.com/tako-edinstveno-zveni-tosetova-pesem-jedina-v-slovenscini-4128

http://dejanstojanov.com/

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save