Prisluhnite nam radio LIVE!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

narodnjak1  Winamp  youtube spletna logo wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Narodnjak sporoča!!!

BORIS KOPITAR IMA NOVO BALADO " VSE TISTE JESENI" V SODELOVANJU Z VOKALNO SKUPINO KVARTA

Znani in priljubljeni slovenski pevec in televizijski ter radijski voditelj Boris Kopitar vedno znova preseneča. Tokrat vsem, ki imate radi lepe šlagerje, predstavlja novo skladbo, z naslovom VSE TISTE JESENI, na katero je zelo ponosen, saj sta mu jo napisala Rok Švab in Vera Šolinc.

boris kopitar1

Z lepim sporočilom, ki ga nosi pesem, bodo lepe želje za obletnico skupnega sobivanja še lepše. Pesem je nastala v sodelovanju s skupino Kvarta, ki je prispevala back vokal.

Torek, 3. oktober pa je dan, ko bodo lahko gledalci videli nov video spot po tv postajah in na Youtube. Zanj sta v lepem okolju Mozirskega gaja taktirko vzela v roke režiser Dejan Babošek in snemalec Gregor Kitek.

Ob Borisu Kopitarju sta glavni vlogi zaigrala člana Kulturnega društva Miran Jarc iz Škocjana, zakonca Marta in Rajko Majdič, sodelovali sta pevki Sabina in Marija, ter pevca Nejc in Sebastijan, ki slišijo na ime vokalna skupina Kvarta iz okolice Rogaške Slatine, eno glavnih vlog pa je imel tudi rumeno rdeči starodobni Spaček, ki so ga Francozi izdelali pred štiridesetimi leti. Boris je imel pa Cimosovega s pravokotnimi lučmi.

Iz enega dne snemanja je po navodilih režiserja montažer Matej Sušnik ustvaril tri minute in pol dolgo zgodbo z 82 kadri. Govori o predanosti in ljubezni dveh, ki se imata že dolgo rada.

Boris Kopitar je ob nastanku svoje nove pesmi nam povedal:

»Dobrih pet let je minilo od takrat, ko sem zadnjič rekel: z veseljem vam predstavljam novo pesem… Tokrat, tik pred svojim 65. rojstnim dnem, imam spet to priložnost. S ponosom vam predstavljam lep šlager, ki sta ga ustvarila Rok Švab in Vera Šolinc, ki sta v besedilo skladbe z naslovom VSE TISTE JESENI, ujela moje najlepše spomine na mlade dni, ko sem izbral ženo. Le še leto in pol naju loči do 40. obletnice poroke. Upam in verjamem, da boste ob poslušanju pesmi tudi vi podoživeli vaše mladostne dni.

Kaj je lepšega kot lepi spomini in lepa pesem... Uživajte ob poslušanju. Če vam bo balada ob spremljavi mlade vokalne skupine Kvarta všeč, se ji bo morda že kmalu pridružila tudi kakšna poskočnejša skladba. Zakaj pa ne… Nikoli ne reci nikoli.«

Naslov skladbe: Vse tiste jeseni

Avtor glasbe: Rok Švab

Avtor besedila: Vera Šolinc

Avtor priredbe: Rok Švab

 

Založba VOX

VOX NOVA, d. o. o.

Nova Cerkev 25

SI – 3203 Nova Cerkev

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 225 863

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si

Save

Save

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save