Razpis za 13. novoletni festival narodno-zabavne glasbe Dolenjske Toplice

13. novoletni festival narodno-zabavne glasbe Dolenjske Toplice 2017, bo v torek, 26. decembra 2017, ob 17.00 (s predhodnimi tonskimi vajami, izvedenimi po razporedu), v Kulturno kongresnem centru v Dolenjskih Toplicah. Rok za oddajo prijave je 10. december 2017.

festival dolenjske toplice


Na Festivalu bo nastopilo do dvanajst ansamblov po izboru organizatorja. Vsak ansambel bo moral zaigrati eno avtorsko skladbo, lahko že predvajano, vendar ne zmagovalno na festivalih in eno skladbo iz zakladnice slovenske narodno-zabavne glasbe (ne lastno!).


K prijavi je potrebno priložiti tudi demo posnetek.
Strokovno žirijo bodo sestavljali predstavniki narodno zabavne glasbe. Podeljene bodo tri osrednje nagrade, zlati, srebrni in bronasti Termalček, ki bodo skupek ocen strokovne komisije in občinstva ter trije pokali v kategorijah po izboru strokovne žirije.


Sam festival se bo odvijal v Veliki dvorani Kulturno kongresnega centra v Dolenjskih Toplicah.
Za prijavo se šteje izpolnjena prijavnica, ki je priloga tega dopisa.


Rok za prijavo je 10. december 2016. Prijave se pošljejo obvezno po e-pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..


Za vsa morebitna dodatna pojasnila, vprašanja, nas lahko pokličete na 07 38 45 188, 051 305 259 ali pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Razpis PRIJAVNICA Novoletni festival Dolenjske toplice 2017

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save