Nova pesem ansambla JURČKI - Kadar štorklja prileti

Nova pesem ansambla Jurčki nosi naslov "Kadar štorklja prileti". In prav kadar štorklja prileti, ponavadi prinese same lepe stvari, radost, ljubezen in veselje. Pesem govori o pričakovanju in neizmernem veselju ob rojstvu otroka.

ansambel jurcki

Takšno zgodbo kot jo Jurčki prepevamo v pesmi je na lastni koži, ne dolgo nazaj, občutila pevka ansambla Jurčki - Tadeja Lončar, ki ji je štorklja "prinesla" ljubko punčko Zalo. Naša "lisička" Tadeja sedaj že kar nekaj časa zopet prepeva v ansamblu in je iz porodniške prišla z novo energijo in zagonom, ki ji ga vliva mala hčerkica. Tadeja sama pravi, da ji največ dodatne energije, veselja in ustvarjalnosti doda prav hčerka Zala, ki že veselo poplesuje ob ritmih in gledanju videospotov ansambla Jurčki. Tadejin mož pravi: "Kadar je Tadeja na obveznostih z ansamblom Jurčki, moram predvajati videospot, da Zala sliši glas in vidi svojo mamico ker se na ta način najhitreje potolaži". Ob opazovanju, kako Zala uživa ob gledanju in poslušanju svoje mamice, je želja po ustvarjanju novih pesmi in novih videospotov še močnejša. Pesem "Kadar štorklja prileti" je že odraz te svežine. Jurčkom in "lisički" ne manjka idej za naprej, zato pridno ustvarjajo nove pesmi in igrajo na raznih zabavah, porokah in veselicah, kar jim je v največje veselje.

Ob tej priložnosti, ansambel Jurčki želi vsem prijetno poslušanje in želi, da tudi vam štorklja v kratkem prinese dodaten razlog za radost in veselje.

Še nekaj podatkov pesmi:
Naslov pesmi je: Kadar štorklja prileti
Avtorja melodije: Jure in Boštjan Jurjevčič
Besedilo: Igor Pirkovič
Aranžma: Tadej Mihelič in Milan Kokalj

Boštjan Jurjevčič, Ansambel JURČKI
040-669-083 * www.jurcki.com * Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save