Glasbena skupina Navihanke se vračajo

V novi zasedbi se vračajo v slovenski glasbeni prostor s pesmijo 'Pridne punce'. Skupini Navihanke so se na novo pridružile kar štiri članice: Laura, Eva, Nika in Sanja. Na čelu je Tanja Čretnik, ki je članica skupine že od začetka, v skupini pa igra harmoniko in klaviature. FOTO: Tibor Golob

navihanke2018

 Ali so Navihanke tudi v resnici pridne, se boste lahko prepričali na njihovih nastopih. Njihovi načrti za letos poleg izdaje novega albuma zajemajo koncerte po celotni Sloveniji in tudi v tujini. Kot pravijo, nas bodo presenetile tudi z remiksom polke in novim videospotom, ki bo izšel v prihajajočih mesecih.

Punce šaljivo pravijo: ''Včasih smo igrale do dveh ali treh zjutraj – zdaj ne hodimo domov pred jutrom.'' Med njimi vlada izjemna pozitivna energija, ki jih je vodila tudi k nastanku nove pesmi z naslovom Pridne punce.

Glasbena skupina Navihanke, ki je slovensko glasbeno sceno zavzela že pred 15 leti in od takrat ustvarila uspešnice, kot so Gasilec moj, Miši se bojim, Zasuči me in številne druge, je v novi podobi spet nazaj. Tokrat, kot pravijo dekleta, v še boljši, mlajši in lepši zasedbi.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save