ANSAMBEL STANKA FAJSA PREDSTAVLJA NOVO SKLADBO »DEKLE V NAJBOLJŠIH LETIH«

Ansambel Stanka Fajsa boste takoj prepoznali po inštrumentu cimbale, katere niso ravno običajen inštrument v narodno zabavni glasbi. Cimbale z mehkim značilnim prepoznavnim zvokom se k instrumentalnemu triu in ubranem vokalu zelo lepo poda.

stanko fajs prednja

Fantje in dekle iz ansambla Stanka Fajsa prihajajo iz Podplata in okolice Rogaške Slatine. Izdali so svojo drugo zgoščenko z naslovom« Tam, kjer je pesem doma«. Sedaj vam ansambel prestavlja novo pesem v ritmu beguine «Dekle v najboljših letih«, katero lahko najdete na novem albumu.

 

Več nam je o novi pesmi povedal vodja ansambla Stanko Fajsa: » Mesec februar je tu in s tem tudi Valentinovo - dan vseh zaljubljenih.

Pesmica je namenjena vsem, zaljubljenim dekletom, vsem damam, kakor tudi moškim skratka, vsem v najbolših letih. Pesem je malo drugače izvedena v zabavnem ritmu beguine. Vsi, prav vsi lahko najdemo delček sebe v tej skladbi.«

Naslov skladbe: Dekle v najboljših letih

Avtor glasbe: Boris Roškar

Avtor besedila: Vera Šolinc

 

 

 

Založba VOX

 

VOX NOVA, d. o. o.

Nova Cerkev 25

SI – 3203 Nova Cerkev

Rok Švab,

Direktor

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 225 863

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si

 

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
Vremenska napoved

Radio Narodnjak v ŽIVO

Save

Save

Save

Save